ドイツスタイルのチキンとライスのスープ

ドイツスタイルのチキンとライスのスープ

Contributed By: ashleyrosales :による寄稿ashleyrosales
M. House M.ハウス

Try this updated version of a traditional German Chicken and Rice Soup.

伝統的なドイツのチキンとライスのスープのこの更新版を試してみてください。

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Total Preparation Time: Less than 15 minutes 総準備時間:15分未満
Ingredients: Chicken & Turkey 原材料:チキン&トルコ
Actual Cooking Time: 45 minutes 実際の調理時間:45分
Number of Servings: 6 サービング数:6
Special Features: Kids Love It 特集:子供はそれを愛する
Meal Type: Lunch 食事のタイプ:ランチ
Entreeアントレ
Soups & Stewsスープ&シチュー

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Ingredients材料
8 c Chicken broth 8 Cチキンスープ
1 Onion, choppedみじん切りタマネギ1個 、
2 Celery stalks, dicedさいの目に切った2セロリの茎、
2 Carrots, diced 2ニンジン、さいの目に切った
2 Garlic cloves, minced 2ニンニクは、みじん切り
1 c Uncooked rice 1 C生米
1 1/2 t Greek seasoning or dried thyme 1 1/2トン調味料ギリシャ語または乾燥タイム
2 c Cooked chicken, diced or shredded 2 C調理済みの鶏肉、さいの目または破砕
1 t Maggi seasoning調味料1トンマギー
1t Garlic powder 1トンガーリックパウダー
Salt and pepper to taste味に塩と胡椒

Preparation準備
Conbine broth, onion, celery, carrots and garlic in a large soup pot. Conbineブロス、大スープの鍋にタマネギ、セロリ、ニンジン、ニンニク。 Bring to boil.沸騰させる。 Add rice and all seasonings (except salt and pepper) to pot.鍋に米とすべての調味料(塩、コショウを除く)を追加します。

Reduce heat to low and simmer, uncovered for 30 minutes, stirring occasionally.時々かき混ぜながら、30分間発見され、低いと煮るに熱を減らすことができます。

Add chicken and heat through.* *を通じて、鶏肉と熱を追加します。

Add salt and pepper to taste.味に塩とコショウを追加します。

Cook’s Notesクックの注意事項

* If you want to add more liquid, add 2 cups hot water and 1 packet of sodium free chicken boullon and re-heat. *より多くの液体を追加したい場合は、2カップのお湯、ナトリウムフリーチキンboullonと再熱の1パケットを追加します。

You can find Maggi Seasoning in the German food section of your supermarket.あなたのスーパーマーケットのドイツ料理のセクションで調味マギーを見つけることができます。